صدای پای باران

صدای پای باران

این وبلاگ مربوط به مدرسه فرهنگیان بروجرد می باشد که در زمینه صرفه جویی در آب فعالیت می کند مدیر وبلاگ تارا ترابی
صدای پای باران

صدای پای باران

این وبلاگ مربوط به مدرسه فرهنگیان بروجرد می باشد که در زمینه صرفه جویی در آب فعالیت می کند مدیر وبلاگ تارا ترابی

نکاتی درمورد صرفه جویی از آب

 با هر دقیقه دوش گرفتن بین ۲۰ تا۴۰ لیتر آب مصرف می شود. پس زمان دوش گرفتن تان را کاهش دهید. حتی می توانید یک سردوش پرفشار نصب کنید تا خروج آب را تا ۱۱ لیتر کاهش دهد. بهتر است استفاده از وان را نیز محدود کنید.

۲) می توانید با استفاده از یک لیوان آب، دندان های خود را مسواک زده و هنگام مسواک زدن شیر آب را ببندید.

۳) هنگام وضو گرفتن شیر آب را بدون استفاده باز نگذارید.

۴) سیفون توالت را بررسی کرده و خرابی آن را تعمیر کنید زیرا در صورت خرابی حدود ۱۵۰ لیتر در شبانه روز آب هدر می رود.

۵) چکه کردن و نشت آب از شیر و لوله ها موجب هدر رفتن مقدار زیادی آب می شود. پس همواره شیرها را بررسی کرده و در صورت خرابی اقدام به رفع مشکل و تعویض واشر آنها نمایید.                                         

 

۶) هنگام شستن میوه و سبزی راه خروجی ظرف شویی را ببندید و آن را تا نیمه پر از آب کنید. سپس سبزی و میوه را در آن خیسانده و ضد عفونی کنید و در پایان سبزی ها را با دوش مخصوص آب کشی کنید.

۷) می توانید به جای استفاده از روش قدیمی آب پز کردن، برای پخت سبزی ها از مایکروفر، بخارپز یا زودپز استفاده کنید. با این کار، طعم و رنگ سبزی ها نیز بهتر حفظ می شود.

۸) ماشین لباس شویی را با حداکثر ظرفیت مورد استفاده قرار دهید و هنگامی از آن استفاده کنید که به اندازه کافی لباس جمع شده باشد.

۹) چند بطری آب آشامیدنی در یخچال بگذارید تا ناچار نشوید شیر آب را برای خنک شدن مدتی باز بگذارید. استفاده از یخ نیز مفید است.

۱۰) باغچه را تنها در ساعات خنک روز آبیاری کنید. این کار از رشد گیاهان انگلی جلوگیری کرده و تبخیر آب را به حداقل می رساند.

۱۱ راهرو، پله ها و حیاط را با جارو پاک کنید. اگر این کار را با شلنگ انجام دهید، مقدار زیادی آب به هدر خواهد رفت.

۱۲) برای شستن اتومبیل از چند سطل آب (به جای شلنگ) استفاده کنید.

۱۳) کولر آبی را بازدید کنید و در صورت اتلاف آب، شیرهای شناور بادوام و محکم به کار ببرید.

۱۴) کودکان بازی با آب را دوست دارند و مقدار زیادی آب را هدر می دهند. پس درباره اهمیت صرف جویی در مصرف آب به کودکان توضیح دهید.

۱۵) در تابستان و به خصوص در گرم ترین ساعات روز که مصرف آب بیشترین حد خود را دارد، سعی کنید مصارف غیرضروری را کاهش دهید تا از فشار آب کاسته نشود.

۱۶) با استفاده از یک آجر یا بطری، ظرفیت سیفون یا فلاش تانک توالت را کاهش دهید.

۱۷) از وسایل کاهش دهنده مصرف، مانند شیرهای قطع و وصل، سرشیرهای پودرکننده و شیرهای فشارشکن استفاده کنید.

۱۸) آب را دور نریزید، مگر اینکه مطمئن شوید دیگر نمی توان آن را مصرف کرد.

۱۹) کارکرد کنتور را بررسی کنید. اگر کارکرد کنتور در زمانی که همه شیرهای آب بسته است بالا بود، دلیل آن تلف شدن آب در لوله هاست که باید آن را بررسی کنید.

۲۰) قبل از رفتن به مسافرت، شیر فلکه اصلی خانه را ببندید تا از وقوع هرگونه حادثه پیشگیری شود.

۲۱) قبل از کاشت گیاه در باغچه خانه تان ابتدا بررسی کنید و انواعی از گیاه که با آب و هوای منطقه تان سازگار است و به آبیاری و مراقبت کمتری نیاز دارد، انتخاب کنید.

۲۲) برای اینکه مطمئن شوید گیاهان باغچه تان آب مورد نیازشان را دریافت می کنند، بهتر است از گیاهانی که مقدار آب مصرفی شان یکسان است، استفاده کنید.

۲۳) از آب پاش های قابل تنظیم برای سرشلنگ استفاده کنید. این کار به شما کمک می کند تا فقط منطقه مورد نظرتان را آبیاری کنید.

۲۴) در باغچه تان ریشه گیاه و خاک اطراف آن را آبیاری کنید نه برگ و ساقه و شاخه ها را. خاک آب را سریع جذب می کند و در اختیار گیاه قرار می دهد.


نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد